Professionel polering af bil

Få en professionel polering af din bil ved Køge Bilpleje. Det kan være at lakken er falmet og trænger til en opfriskning, eller at bilen har fået brugsridser og bære præg af vind og vejr. Vi har erfaringen og ekspertisen til at få bilen til at se ud som ny. Vi sørger for at gøre lakken skinnende og bruger professionelt udstyr. 

Hvorfor skal min bil poleres?

Det er en god idé at polere din bil, for at vedligeholde og forlænge levetiden på bilen og bilens udseende. Ved at få en professionel polering af din bil, kan du få din bil til at se ud som ny. En polering er forebyggende overfor små ridser og rust. 

Polering af ridser og falmet lak

Inden poleringen af ridser og lak starter, får bilen først en grundig vask for at fjerne urenheder som flyverust, fugleklatter, skidt og støv.
Poleringen af bilen foregår i 2 trin. Først en polering hvor ridser i lakken bliver fjernet og en polish hvor farvens dybde samt glans genskabes. Til slut får bilen en coating som beskytter bilens lak og gør den mere modstandsdygtig overfor skidt. 

Forøg din bils værdi

Ved at give din bil en polering, rengøring og coating behandling, kan du forøge din bils værdi og gøre det nemmere at sælge den, da en pæn og velholdt bil er nemmere at sælge end en bil som ikke er vedligeholdt. 

Pris på polering af bil

Hvad koster det at få poleret bilen? Hos Køge Bilpleje starter priserne fra 2000,-. Kontakt os i dag på tlf. 29 86 00 19 eller mail info@koegebilpleje.dk for at høre hvad vi kan gøre for dig og din bil.