Keramisk Coating hos Køge Bilpleje

Hos Køge Bilpleje tilbyder vi keramisk coating af din bil. Vi er eksperter på området og tager god hånd af din bil, så den får bedst mulige behandling. 

Med vores store ekspertise indenfor keramisk coating, coater vi biler i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Hvis du derfor er interesseret i dette skal du bare kontakt os. 

Kontakt os

Hvad er keramisk coating?

Keramisk coating gør lakken på bilen hårdere og mere afvisende overfor vand, støv og skidt. Ved at give bilen en keramisk coating forlænges lakkens levetid og kvalitet, hvilket betyder at  din bil vil fremstå pæn i længere tid. Det er en beskyttelse til hele bilens overflade, og i det lange løb spare du penge på vask og polering, da lakken bliver mere modstandsdygtig overfor vand, skidt og støv.

Fordele ved keramisk coating

  • Fri for flyverust og skidt
  • Gør lakken mere hårdfør overfor ridser
  • Spar penge på vaskehal
  • Giver lakken en flot glans
  • Beskytter mod UV-stråler og oxydering

Keramisk coating af nye biler

Få enestående beskyttelse til din nye bil med keramisk coating. Denne avancerede teknologi skaber en holdbar og usynlig barriere, der beskytter mod ridser, solens skadelige stråler og oxidation. Keramisk coating giver en dyb glans og en skinnende overflade, der holder i lang tid.

Din bil vil fremstå som ny, da coatingen forsegler lakken og giver en smudsafvisende overflade, der er let at rengøre. Med keramisk coating kan du nyde din bil i fuldt omfang, velvidende at den er beskyttet mod hverdagens udfordringer og bevare sin skønhed i årevis.

Keramisk coating af brugte biler

Keramisk coating af en brugt bil, er det oplagte valg og du kan få lakken til at skinne som var bilen ny. Den keramiske coating beskytter lakken, og hjælper med at beskytte mod rust og slitage af lakken.

Hvis bilen fremstår pæn i lakken kan det også være med til at give en bedre pris den dag den skal sælges.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 29 86 00 19 eller info@koegebilpleje.dk, få et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål til keramisk coating.

Coating pakker
36mdr keramisk coating fra 4500,-
60mdr keramisk coating fra 6000,-
84mdr keramisk coating fra 7500,-
(Suv-4x4-mpv) tillæg 1000,-